• Επικοινωνήστε μαζί μας! Τ. 2311820852

  • Ολοκληρωμένα συστήματα υγραεριοκίνησης!

Optima Autogas Hellas & Cyprus

ΘΕΛΚΤΡΟΝ 
Αντιπρόσωπος ALEX Sp. z o.o

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ALEX Sp. z o.o
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ALEX Sp. z o.o
Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο  ότι οι δηλώσεις αυτές έχουν δημοσιευτεί επισήμως στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Μεταφορών (Διαύγεια)

Η δήλωση Συμμόρφωσης των Συσκευών και των εξαρτημάτων Υγραεριοκινησης ALEX Sp. z o.o
Σύνδεσμος:http://www.yme.gr/getwhat=1&oid=1412&id=&tid=1543

Και για την δήλωση Αντιπροσώπευσης των Συσκευών και και των Εξαρτημάτων Υγραέριοκίνησης:
Σύνδεσμος : http://www.yme.gr/getwhat=1&oid=&tid=&tid=1542

Η ΘΕΛΚΤΡΟΝ ΙΚΕ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της εταιρίας ALEX Sp. z o.o και των συσκευών και εξαρτημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως πιστοποιεί το Υπ.  Μεταφορών στην Διαύγεια και εξουσιοδοτεί επισήμως συνεργάτες-  διανομείς για την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας ALEX Sp.z o o. στην Ελληνική και την κυπριακή Αγορά.

Το Δίκτυο Διανομέων της OPTIMA AUTOGAS HELLAS είναι θυγατρική εταιρία της πολωνικής εταιρίας ALEX.

Οι πιο έμπειροι τεχνίτες αερίων καυσίμων αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα optima nano και expert δίνοντας ολοκληρωμένη λύση στον καταναλωτικό κοινό για την μετατροπή του αυτοκινήτου τους από βενζίνη σε υγραέριο η και φυσικό αέριο.

Παρέχουν εγγύηση 3 χρόνια στα εξαρτήματα και υποστήριξη στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την εγκατάσταση σε όλα τα κατά τόπους συνεργεία που τοποθετούν Optima.

Η ALEX professional Autogas Installations δραστηριοποιείται στην αγορά εναλλακτικών συστημάτων ενέργειας από το 1999, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία συστημάτων και εξαρτημάτων εναλλακτικών καυσίμων υγραερίου κίνησης (LPG) και πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα της εταιρείας μας έχουν διακριθεί στη βιομηχανία και έχουν κερδίσει την αναγνώριση των πελατών σε παραπάνω από 30 χώρες.

Η εταιρεία διαθέτει τμήμα μελετών, όπου μηχανικοί και σχεδιαστές παρέχουν καινοτόμες λύσεις για οχήματα εναλλακτικής ενέργειας με καύσιμα υγραερίου κίνησης (LPG) / πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Η εταιρεία διαθέτει μέσα παραγωγής νέας γενιάς και είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα σχεδιασμού και κοπής μετάλλων CNC, γραμμή παραγωγής επεξεργασίας πλαστικών εξαρτημάτων και γραμμή συναρμολόγησης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Ο μοντέρνος μηχανολογικός εξοπλισμός και το ευρύ σύγχρονο κέντρο έρευνας και τεχνολογίας, καθιστούν την Εταιρεία μας ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείας εγκατάστασης υγραερίου κίνησης στην Ευρώπη.

Eπαγγελματική εγκατάσταση υγραερίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωρίσετε!