• Επικοινωνήστε μαζί μας! Τ. 2311820852

  • Ολοκληρωμένα συστήματα υγραεριοκίνησης!

ALEX 48 OBD

Το όργανο ελέγχου ALEX 48 GBD CNG λειτουργεί για αυτοκίνητα 2,3 και 4 κυλίνδρων. Ο εν λόγω εξοπλισμός οφείλεται στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αξιότιμη ιταλική εταιρεία Italian Electronics A.E.B. σε συνεργασία με τους φημισμένους μηχανικούς της ALEX. Το όργανο ελέγχου είναι ρυθμισμένο από το εργοστάσιο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της συνεργασίας μεταξύ του υποβιβαστή-ρυθμιστή πίεσης MORAY και του ψεκαστή ALEX Rail 01.

Η δοσολογία υγραερίου κίνησης (LPG) ή πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) δεν είναι σημαντική για αυτά τα όργανα ελέγχου, διότι είναι εξίσου αξιόπιστα και ακριβή στον υπολογισμό της και για τους δύο τύπους υγραερίου κίνησης. Η ενσωματωμένη ενότητα OBD II επιτρέπει την ακόμη καλύτερη συνεργασία της ηλεκτρονικής διαχείρισης (ECU) και του κινητήρα των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων. Στην εικόνα παρουσιάζεται ο ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός για την τροφοδοσία αυτοκινήτων που λειτουργούν με πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG).

Είναι δυνατόν ο εξοπλισμός να διαμορφωθεί και με διαφορετικό τρόπο. Για την διαφορετική διαμόρφωση του εξοπλισμού, ρωτήστε τους αντιπροσώπους μας.