• Επικοινωνήστε μαζί μας! Τ. 2311820852

  • Ολοκληρωμένα συστήματα υγραεριοκίνησης!

OPTIMA NANO

H συσκευή OPTIMA nano είναι σχεδιασμένη για αυτοκίνητα 3 και 4 κυλίνδρων που είναι εξοπλισμένα με σύστημα ημιδιαδοχικού ψεκασμού. Η σωστή λειτουργία της εγκατάστασης παρέχεται από ένα νέας γενιάς και επανασχεδιασμένο σύστημα ελέγχου. Η ηλεκτρονική διαχείριση (ECU) της συσκευής OPTIMA nano πραγματοποιείται μέσω της OBD σύνδεσης, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, σε απόλυτη συνεργασία με τα πρότυπα διαγνωστικών διεπαφών του αυτοκινήτου, για παράδειγμα: Το διαγνωστικό αυτοκινήτου ELM 327 – είναι μια ιδανική λύση για αυτήν την κατηγορία οργάνων ελέγχου. Οι ακριβείς αλγόριθμοι δοσολογίας καυσίμου και οι νέες τεχνικές λύσεις, καθιστούν την ηλεκτρονική διαχείριση ECU των συστημάτων OPTIMA την πιο προηγμένη στην κατηγορίας της με 24-pin link.

Ο εν λόγω εξοπλισμός αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο υποβιβαστής – ρυθμιστής πίεσης SHARK έχει δοκιμαστεί και έχει αντεπεξέλθει σε πλήθος ακραίων συνθηκών. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριστη πολλών εγκατασταστών σε Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Εξίσου σημαντικό και καθοριστικό στοιχείο που επηρεάζει την σωστή λειτουργία της εγκατάστασης, είναι οι αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι ψεκαστήρες ακριβείας BARRACUDA. Η μακράς διάρκειας και παραγωγική λειτουργία του συστήματος ψεκασμού διασφαλίζει την πτητική φάση του φίλτρου Ultra 360 – με τη χρήση της φυγόκεντρου δύναμης, της ανάμιξης των ελαίων ανθρακενίου και άλλων ρύπων στο υγραέριο, ο υποβιβαστής-ρυθμιστής πίεσης SHARK, οι εγχυτές (μπεκ) Barracuda, και το φίλτρο Ultra 360 έχουν βραβευτεί στη διεθνή έκθεση υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίου. Έχει οριστεί ως εμπρόσθιος εξοπλισμός (front kit), του οποίου η ολοκλήρωση είναι κατά την άποψή μας, η καλύτερη δυνατή. Είναι αλήθεια;  ΝΑΙ.

Ο πλήρης εξοπλισμός είναι η λύση για εκείνους που σέβονται και υπολογίζουν τον χρόνο τους. Παρέχουμε έναν πλήρη εξοπλισμό μετατροπής με σκοπό τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα να λειτουργούν με υγραέριο κίνησης (LPG) ή πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τα μικρά συναρμολογούμενα μέρη. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα βρίσκονται μέσα σε ένα κουτί.